KAIP PASIRINKTI DRABUŽIŲ SPALVAS, KURIOS GERIAUSIAI TINKA JŪSŲ ODOS SPALVAI

Ar jums buvo kada atsitikę taip, kad apsirengę drabužį, kuris atrodė puikiai ant pakabos, jis tik vidutiniškai tiko jums, nors dydis ir modelis puikiai tiko pagal jūsų kūno sudėjimą? Galbūt tai neįtikėtina, bet jūsų odos spalva gali labai paveikti tai, kaip atrodote vilkėdami tam tikrą spalvą.

Pasaulio mados ir stiliaus tendencijos  siūlo neįtikėtinai įvairią drabužių spalvų paletę, tačiau ne kiekviena spalva atrodo lygiai taip pat gerai ant kiekvieno žmogaus. Žinodami, kokių spalvų drabužiai jums tinka, o kurių verta vengti, galite ženkliai palengvinti stilingų derinių kūrimą, kurie pabrėš jūsų natūralų grožį.

Kodėl svarbu žinoti, kuri spalva jums tinka?

Jūsų odos atspalvis gali būti pagrindinis veiksnys, lemiantis tai, kaip drabužiai atrodys ant jūsų. Kas atrodo puikiai ant vieno žmogaus, gali ne visada taip pat puikiai derėti kitam. Todėl svarbu įvertinti savo odos atspalvį ir žinoti, kurios spalvos jį pabrėš, norint atrodyti stilingai ir žaviai.

Kurios spalvos tinka blyškiai odai?

Blyškios odos savininkai turėtų rinktis tamsesnes, ryškesnes spalvas, kurios sukurs kontrastą su jų odos spalva. Šviesios pastelinės spalvos gali padaryti taip, kad atrodysite dar blyškesni, todėl geriau jų vengti. Drąsiai galite eksperimentuoti su pilka, ruda, tamsiai raudona, žalia ar mėlyna spalvomis.

Ką daryti, jei turite šviesią odą?

Šviesi odos savininkai gali drąsiai rinktis įvairias spalvas, įskaitant tamsias, ryškias ir net juodas bei baltas. Venkite tik pastelinės spalvos, kuri gali sumenkinti jūsų natūralų odos atspalvį.

Kaip spalvos tinka rausvai odai?

Turintiems rausvą odą gali derėti praktiškai visos spalvos, išskyrus tas, kurios labai artimos jų odos atspalviui. Drąsiai eksperimentuokite su ryškesnėmis, pastelinėmis ar tamsiomis spalvomis - jos puikiai derės ir išryškins jūsų unikalų stilių.

Padėsime jums surasti jūsų tinkamiausią stilingą drabužį

Jei norite sužinoti daugiau apie tai, kokia spalva geriausiai atrodo ant jūsų, kviečiame registruotis mūsų konsultacijai. Mes padėsime jums išsiaiškinti jūsų odos tipą ir rasti drabužį, kuris ne tik tiks jūsų kūno formai, bet ir pabrėš jūsų išskirtinį stilių.

Registruokis vizitui šiandien ir leiskite mums padėti atskleisti visą jūsų grožį ir stilių.

RIMANTAS POTARENKAS

"Labai malonus aptarnavimas, rekomenduoju visiems kas ieško kokybiško ir puikiai derančio kostiumo ir avalynės. ❤️ REKOMENDACIJOS"

TADAS MAZUOLIS

"Superinis aptarnavimo lygis! Pasiemus privacia konsultacija (nemokama), konsultantas profesionaliai jums parinks kostiuma. Pataria ir spalvas ir dydzius bei aksesuarus. Kainos nesikandzioja, atitinka kostiuma kokybe. Labai rekomenduojam!"