Vyriški 2024 m. rudens kostiumai: šio sezono spalvos

Artėjant rudeniui ir gamtai keičiant savo paletę, jūsų drabužių spinta turėtų sekti pavyzdžiu – tiesiogine to žodžio prasme! Aprangos Kodas salone siūlome įvairių kostiumų spalvų, derančių prie sodrių sezono tonų. Leiskite mums parodyti jums geriausias rudens kostiumų spalvas, kad patobulintumėte savo stilių šį sezoną.

1. Bordo kostiumas

Niekas neapsako rudens, kaip gilūs, šilti bordo tonai. Šis sodriai raudonas atspalvis puikiai tinka tiek verslo susitikimams, tiek vakariniams renginiams. Derinkite jį su baltais marškiniais ir juodais arba rudais batais, kad užbaigtumėte išvaizdą. Bordo kostiumai atspindi rudens nuotaiką ir pasižymi drąsiu, tačiau klasikiniu stiliumi.

2. Žalias kostiumas

Žalia spalva natūraliai dera su rudeniu. Galite rinktis tiek dviejų tiek trijų dalių kostiumą, žemiški žalio kostiumo tonai puikiai susilies su rudens kraštovaizdžiu. Derinkite jį su neutraliais aksesuarais ir rudais batais, kad sukurtumėte harmoningą aprangą, kuri būtų elegantiška ir tinkama sezonui.

3. Rudas kostiumas

Rudas kostiumas yra nesenstantis bei rudens mėgstamiausias. Šilta, žemiška spalva papildo natūralią sezono paletę ir suteikia rafinuotą, klasikinę išvaizdą.. Derinkite jį su kreminiais arba baltais marškiniais ir rudais batais, kad atrodytumėte puikiai bet kokiai rudens progai.

4. Pilkas kostiumas

Kad rudeninis vaizdas atrodytų švelnesnis, bet tuo pačiu ir stilingesnis, rinkitės pilką kostiumą. Ši neutrali spalva yra universali ir puikiai tinka prie įvairių marškinių ir aksesuarų. Nepriklausomai nuo to, ar jis skirtas biurui, ar renginiui, pilką dviejų dalių kostiumą galima lengvai papuošti juodais arba rudais batais.

5. Tamsiai mėlynas kostiumas

Nors ir mėlyna nėra tipiška rudens spalva, tamsiai mėlynas yra universalus pasirinkimas rudeniui. Jis puikiai tinka tiek oficialiai šventei, tiek pusiau formaliai, o jo gilus tonas puikiai dera su sezonu. Derinkite jį su baltais marškiniais ir bordo arba rudais batais, kad atrodytumėte elegantiškai ir šiuolaikiškai.

Ekstra: kreminis kostiumas

Mėgstantiems išsiskirti kreminis kostiumas – puikus pasirinkimas rudens renginiams. Nors yra šviesesnės spalvos, jis suteikia naują kontrastą su tamsesniais tonais, paprastai matomais rudenį. Derinkite jį su rudais arba juodais batais ir minimaliais aksesuarais.

Aprangos Kodas siūlo platų šių nuostabių rudens spalvų kostiumų asortimentą. Apžvelkite mūsų kolekciją, kad rastumėte savo rudens aprangą, atitinkančią jūsų stilių ir sezoną!

RIMANTAS POTARENKAS

"Labai malonus aptarnavimas, rekomenduoju visiems kas ieško kokybiško ir puikiai derančio kostiumo ir avalynės. ❤️ REKOMENDACIJOS"

TADAS MAZUOLIS

"Superinis aptarnavimo lygis! Pasiemus privacia konsultacija (nemokama), konsultantas profesionaliai jums parinks kostiuma. Pataria ir spalvas ir dydzius bei aksesuarus. Kainos nesikandzioja, atitinka kostiuma kokybe. Labai rekomenduojam!"